Aluminium lichtstraten

Alcast aluminium lichtstraten brengen extra licht in ruimten, waar natuurlijke lichtinval vaak beperkt is. Bij een uitbouw van bijvoorbeeld de keuken of woonkamer is een lichtstraat dé oplossing voor extra licht en sfeer.

Lichtstraten kunnen worden uitgevoerd in verschillende modellen. Te denken aan bijvoorbeeld een lessenaarsdak, zadeldak met rechte zijkanten of een zadeldak met schuine zijkanten.

Lichtstraten worden bij Alcast compleet als prefab product geproduceerd, waardoor deze eenvoudig en snel in het werk te monteren zijn.

De profielen zijn in vrijwel alle Ral-kleuren verkrijgbaar, met een matte, glanzende, hoogglans of fijn-structuur afwerking. Ook is het mogelijk om binnen en buiten verschillende kleuren toe te passen.

Voor onze dealers hebben we een offertemodule ontwikkeld, welke in de dealer-omgeving op deze site terug te vinden is.

Via deze module kunt u zeer snel en eenvoudig online uw prijs berekenen. U geeft de gewenste specificaties in en vervolgens rolt uw dealerprijs er direct uit.

In deze module zijn onze meest voorkomende lichtstraten opgenomen. Staat de gewenste lichtstraat er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op en wellicht kunnen we u toch verder helpen.